Mestres d’oportunitats: Núria Martínez, Escola Pia de Salt

  • Data 10/03/2023

Les docents s’enfronten a nous reptes cada dia. Especialment les que treballen en centres on una gran part de l’alumnat té fortes necessitats de suport i acompanyament, que van més enllà del purament acadèmic, vinculades a situacions de pobresa i exclusió social.

En aquest petit vídeo, la Núria Martínez de l’Escola Pia de Salt ens explica què li aporta treballar en un centre complex i quines necessitats té per fer la feina com creu que l’hauria de fer.

El dia 22 de març de 2023 compartirem experiències, motivacions i dificultats de fer la feina de docent en contextos d’alta complexitat. T’hi esperem!

Més informació 

Aquest acte està relacionat amb el capítol de l’Anuari2022 “El professorat als centres de màxima complexitat: com reclutar-lo i retenir-lo” de Clara Fontdevila. Pots llegir-lo aquí.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar