Mesures de xoc i reformes prioritàries davant la crisi de la COVID-19. Miquel Àngel Alegre

  • Data 21/04/2020

Intervenció en roda de premsa de Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill, durant la presentació de l'informe "Obrim l'Educació. Mesures de xoc i reformes prioritàries davant la crisi de la COVID-19" en el marc de la crida OBRIM L’EDUCACIÓ. #ObrimEducació https://obrimeducacio.cat ;

No podem permetre que la crisi de salut provoqui una crisi educativa. Les propostes que s’expliquen busquen garantir el dret a l'educació durant la crisi per evitar les desigualtats, i d’altres es dirigeixen a enfortir el sistema educatiu i garantir la recuperació educativa dels propers anys. 

L’agenda inclou 30 mesures de xoc i 20 actuacions de reforma prioritàries per fer front a la crisi generada pel coronavirus a Catalunya.

OBRIM L’EDUCACIÓ és una crida de la Fundació Bofill a ajuntaments, escoles, entitats socials, xarxes, equipaments, professionals i expertes acadèmiques. Volem obrir un mapa de reptes educatius prioritaris en el que experts i impulsors ofereixin assessorament i solucions per compartir el coneixement, i cerquem promotors que vulguin estendre solucions a la crisi educativa posant en marxa noves activitats o adaptar les ofertes existents de cada municipi.

T’interessa? L’educació és lluitar per generar condicions de possibilitat per tothom de forma oberta i col·laborativa. Participa-hi!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar