Mireia Mas - Què és un centre educatiu amb mirada 360?

  • Data 28/02/2019

Mireia Mas, cap de projectes de la Fundació Jaume Bofill explica què és un centre Educatiu amb mirada 360 a l’acte de llançament de la crida oberta #CentresEducatius360 de l’Aliança #Educació360. Descobreix experiències internacionals i del territori català. 

Per més informació, pots descarregar-te el document de la presentació al web d'Educació 360.

Com podem connectar espais i temps educatius per generar més i millors oportunitats d'aprenentatge pel nostre alumnat? Aquest és el repte que l’Aliança Educació 360 proposa a escoles i instituts de Catalunya a través de la crida #CentresEducatius360!

Amb la Crida #CentresEducatius360 busquem pràctiques impulsades per centres educatius que donen resposta al repte de com connectar els espais i els temps educatius de la vida dels infants i joves, tant lectius com no lectius, per aconseguir que visquin el màxim d’experiències i d’oportunitats d’aprenentatge amb valor educatiu. 

Us interessa participar-hi? 

Pots consultar tots els materials i obtenir tota la informació que necessitis a l’espai web de la Crida Centres Educatius 360.

Tens dubtes? Escriu-nos a jbetrian@fbofill.cat i te’ls resoldrem! 

Segueix-nos a twitter amb @Educacio360 i @FundacioBofill i l'etiqueta #CentresEducatius360.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar