Neix l'EDhack Raval! - Acte de presentació a l'INS Milà i Fontanals

  • Data 30/11/2017

El dia 30 de novembre a les 18h es va donar el primer pas de l’EDhack Raval, una hackató per a un barri creador d’oportunitats educatives. Es van presentar els objectius del projecte, el model d'innovació i les properes passes. 

Van participar a l’acte:

  • Ismael Palacín, director de la Fundació Jaume Bofill i
  • Òscar Esteban, director de la Fundació Tot Raval, que presentaren l’aliança entre ambdues entitats per al llançament de l’EDhack al Barri del Raval. 
  • Seguidament va prendre la paraula Héctor Gardó, impulsor del projecte EDhack i expert en metodologies de cocreació i prototipatge aplicades a l’educació. 

A la segona part de l'acte es van realitzar uns tallers en paral·lel per posar en pràctica la metodologia EDhacker. Podeu consultar els materials i realitzar el taller des de casa o des dels vostres centres. Descarregueu els materials i ja podreu començar a hackejar l'educació: /publicacions/g... 

Ens encantarà que si feu el taller, ho compartiu a les xarxes amb l'etiqueta del projecte: #edhackraval

El projecte EDhack Raval vol esdevenir un laboratori d'innovació educativa al barri del Raval. Des de la diversitat, la xarxa i la voluntat de transformar, us convidem a participar i ser protagonistes del projecte. 

Per a estar informat, i poder pre-inscriure't, visita: www.edhack.cat

Aquest és un projecte impulsat per la Fundació Jaume Bofill (@FundacioBofill), la Fundació Tot Raval i un gran grup d'entitats del barri del Raval que faran de l'EDhack Raval, una realitat. 

Si t’apassiona l’educació, t’agrada treballar en equip, innovar, aprendre d’altres disciplines i crear solucions reals t’esperem al primer EDhack que es celebrarà a Catalunya el 23 i 24 de febrer de 2018 al Museu Marítim de Barcelona: l’EDhack Raval.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar