Òscar Cabo - La biblioteca com a timó a l'escola

  • Data 21/12/2017

L’Oscar Cabo, bibliotecari i responsable, juntament amb @g_durban, de la #bibliotecaescolar de Jesuïtes Educació el Clot, va participar a l’acte de llançament de la crida oberta #bibliorevolució del projecte #eduDemà de la @FundacioBofill. Descobreix la seva experiència de “la biblioteca com a timó a l’escola” i el paper que la #bibliotecaescolar ha jugat en la transformació educativa del seu centre. 

La #bibliorevolució cerca 30 centres educatius que desitgin repensar els usos i models de la seva biblioteca escolar. Els centres educatius participants comptaran amb assessors experts en biblioteca escolar, visites inspiradores, tallers de formació i un kit metodològic específic per acompanyar el procés.

Si vols apuntar-te al repte, consultar tots el materials i tenir més informació, pots visitar l'espai web del projecte: http://educaciodema.cat/crides/biblio... 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar