Poc a poc canviem el món!

  • Data 14/11/2023

El projecte BIBLIOTECH té l’objectiu de reactivar i enriquir les biblioteques escolars. Alhora, vol reivindicar que tot infant i adolescent té el dret de gaudir d’aquest espai educatiu imprescindible.

Les noves tendències, necessitats i expectatives de les comunitats educatives ens dibuixen unes biblioteques escolars on el foment del gust per la lectura convergeix amb el desenvolupament d'aprenentatges i les noves alfabetitzacions digitals i mediàtiques.

Apostem per unes biblioteques escolars que siguin el cor de les transformacions educatives actuals dels centres educatius. Espais contemporanis i vibrants on es generen noves oportunitats de lectura, experimentació i socialització.

En aquesta situació d’aprenentatge creem campanyes motivadores que plantegin crides a l'acció de la resta d’alumnat, ja sigui per reduir la contaminació, aconseguir patis més pacificats o trencar estereotips de gènere.

Els petits canvis són poderosos! Prepareu-vos per agafar llums, càmera i cridar…Acció!

Us convertireu en autèntics creadors de continguts que faran que, amb els seus curtmetratges, millori el món.

Per saber-ne més:

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar