Presentació EDhack Raval (Héctor Gardó: model EDhack)

  • Data 19/12/2017

El projecte #EDhackraval (www.edhack.cat) vol esdevenir un laboratori d'innovació educativa al barri del Raval. Des de la diversitat, la xarxa i la voluntat de transformar, us convidem a participar i ser protagonistes del projecte. 

L'acte de presentació va tenir lloc a l'INS Milà i Fontanals, del barri del Raval, el 30 de novembre. 

Van participaran a l’acte:

  • Ismael Palacín, director de la Fundació Jaume Bofill.
  • Òscar Esteban, director de la Fundació Tot Raval.
  • Héctor Gardó, responsable del projecte EDhack i expert en metodologies de cocreació i prototipatge aplicades a l’educació. 
  • Mercè Garet, responsable del Grup d'Educació Comunitària de la Fundació Tot Raval. 

Es va presentar l’aliança entre ambdues entitats per al llançament de l’EDhack al Barri del Raval, així com el model de treball col·laboratiu. Seguidament, els participants van poder fer un tast de la metodologia  en primera persona a través de 4 miniEDhackatons en paral·lel. Si no hi vas poder participar, pots descarregar els materials del taller aquí.

L'Héctor Gardó va presentar el model EDhack, amb la seva metodologia, fases i valors. 

Aquest és un projecte impulsat per la Fundació Jaume Bofill (@FundacioBofill), la Fundació Tot Raval i un gran grup d'entitats del barri del Raval que faran de l'EDhack Raval, una realitat. 

Si t’apassiona l’educació, t’agrada treballar en equip, innovar, aprendre d’altres disciplines i crear solucions reals t’esperem al primer EDhack que es celebrarà a Catalunya el 23 i 24 de febrer de 2018 al Museu Marítim de Barcelona: l’EDhack Raval. 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar