Projecte Magnet: Escola Margalló i Gran Teatre del Liceu

  • Data 20/06/2023

L'Escola Margalló promou el coneixement en arts escèniques i musicals en el dia a dia del centre per tal que engresqui a l'alumnat, al professorat i a les famílies. L'expertesa del Gran Teatre del Liceu ajudarà al centre en aquest camí per fomentar l'aprenentatge artístic entre l'alumnat i afavorir el treball globalitzat i competencial.

Una mostra d'aquesta aliança és el projecte "El viatge que canviarà el món", un espectacle que va permetre a l'alumnat del centre educatiu de Castelldefels treballar l'Objectiu de Desenvolupament Sostenible 14: Vida submarina des del punt de vista artístic, científic i ambiental en aliança amb el Liceu.

El programa Magnet té per objectiu acompanyar els centres educatius en el desenvolupament d'un projecte educatiu en aliança amb una institució d'excel·lència. Aquesta aliança ha de permetre al centre desenvolupar un projecte innovador i de qualitat, un projecte atractiu, que tingui magnetisme i que es converteixi en un projecte de referència en el seu territori, tant per les famílies com per la comunitat educativa.

Per a més informació sobre el programa:

http://magnet.cat/

https://twitter.com/aliancesma...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar