Projecte Magnet: Escola Pardinyes, IRTA i ETSEA UdL

  • Data 03/03/2016

Presentació del projecte que desenvolupa l'escola Pardinyes (Lleida) en aliança amb l'IRTA i l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària de la Universitat de Lleida, en el marc del programa Magnet Aliances per a l'èxit educatiu" impulsat per la Fundació Jaume Bofill en col·laboració amb el Departament d'Ensenyament i l'Institut de Ciències de l'Educació de la UAB. 

Per a més informació del projecte, podeu consultar el web de l'escola Pardinyes.

El programa Magnet té per objectiu acompanyar els centres educatius en el desenvolupament d'un projecte educatiu en aliança amb una institució d'excel·lència. Aquesta aliança ha de permetre al centre desenvolupar un projecte innovador i de qualitat, un projecte atractiu, que tingui magnetisme i que es converteixi en un projecte de referència en el seu territori, tant per les famílies com per la comunitat educativa.

Per a més informació: www.fbofill.cat/magnet

@aliancesmagnet

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar