Què funciona en la formació permanent del professorat: evidències internacionals - Núria Comas

  • Data 01/08/2019

Entrevista a Núria Comas, analista d’Ivàlua i autora de l’informe “Serveix la formació permanent del professorat per millorar els resultats educatius de l’alumnat?” (col·lecció Què funciona en educació, n.14):

Núria Comas resumeix què ens diu l’evidència internacional sobre allò que funciona en la formació permanent del professorat. En particular, els programes de formació que acaben tenint més impacte en els resultats dels alumnes són aquells que: a) incorporen un component de coaching que s’estén més enllà de les sessions formatives, i b) s’alineen amb la pràctica diària del professorat i alhora amb els estàndards exigits per l’administració. 

Aquesta entrevista va ser realitzada a Barcelona el 12 de juny de 2019, en el marc de l’acte “Mestres que aprenen: què funciona en la formació permanent del professorat?”.

Acte organitzat per Ivàlua i la Fundació Jaume Bofill com a part del projecte “Què funciona en educació”, una aposta per aportar evidència científica al debat sobre la política i la pràctica educativa, connectant el rigor analític amb els reptes educatius plantejats al nostre país.

#EduEvidències

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar