Núria Comas

Núria Comas

Llicenciada en Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i màster en Història del Món per la Universitat Pompeu Fabra.

S’incorpora a la Fundació Jaume Bofill el 2020 com a coordinadora del projecte Què funciona en educació?. Ha coordinat també la jornada Les evidències a l’aula: una educació amb fonament i la campanya + Recerca x Millor Educació. És professora associada al Departament de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra.

Prèviament, havia estat analista d’Ivàlua (Institut Català d’Avaluació de Polítiques Públiques). També va ser consultora i investigadora a la Fundació Pere Tarrés, on va treballar en l’avaluació de programes, en recerques sobre exclusió social, joventut, salut i gent gran, i en iniciatives de comunicació del tercer sector. Abans havia estat assistent de recerca al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada.

Publicacions i vídeos

Contingut relacionat

Actes

Ha format part dels actes següents

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar