Quina formació permanent necessita el professorat? - Patrícia Rey

  • Data 01/08/2019

Entrevista a Patrícia Rey, Directora de l’Escola Samuntada (Sabadell), realitzada a Barcelona el 12 de juny de 2019, en el marc de l’acte “Mestres que aprenen: què funciona en la formació permanent del professorat?”.

D’acord amb Patrícia Rey, la formació permanent que necessiten els mestres i es escoles ha de contenir: a) continguts i plantejaments personalitzats, adaptats a les particularitats del centre i del seu claustre, amb sessions grupals i individuals; b) un seguiment individualitzat més enllà les sessions formatives; c) suport a canvis organitzatius i horaris en el centre, per deixar espais per a la reflexió i l’avaluació.

L’acte organitzat per Ivàlua i la Fundació Jaume Bofill com a part del projecte “Què funciona en educació”, una aposta per aportar evidència científica al debat sobre la política i la pràctica educativa, connectant el rigor analític amb els reptes educatius plantejats al nostre país.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar