Quina inspecció necessiten els centres educatius? - Rosa Clar

  • Data 18/03/2019

Entrevista a Rosa Clar, directora de l’Institut Tordària de Tordera, realitzada el 29 de gener de 2019, en el marc de l’acte “La inspecció educativa a examen: estratègies i modalitats d’inspecció per a l’èxit educatiu”.

D’acord amb Rosa Clar, en un context d’autonomia escolar, els equips directius tenen la funció de definir, gestionar i implementar el projecte educatiu de centre. En aquest marc, s’espera que la inspecció acompleixi el rol d’acompanyar, assessorar i supervisar el desplegament d’aquest projecte.

L’acte va ser organitzat per Ivàlua i la Fundació Jaume Bofill com a part del projecte “Què funciona en educació”, una aposta per aportar evidència científica al debat sobre la política i la pràctica educativa, connectant el rigor analític amb els reptes educatius plantejats al nostre país.

#EduEvidències

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar