Quines són les claus per reduir la segregació escolar? - Marco Oberti

  • Data 09/05/2019

Entrevista a Marco Oberti, director de l'Observatoire sociologique du changement i professor de SciencesPo (París), realitzada a Barcelona el 27 de març de 2019, en el marc de l’acte “Per una tria d’escola justa i igualitària: com fer possible un marc d’elecció de centre que no provoqui segregació?”.

Per a Marco Oberti, la millora de l’educació passa per treballar a dos nivells: l’oferta escolar (programes i opcions educatives) i l’equitat en la composició social dels centres. Amb relació a aquest segon punt, la lluita contra la segregació escolar, Oberti destaca dues línies d’acció clau: comptar amb la involucració i coresponsabilitat de l’escola privada, i dissenyar polítiques urbanes que redueixin la segregació socioresidencial.

Aquest acte forma part del Cicle “L’educació a Catalunya: les apostes necessàries”, on debatem sobre les prioritats educatives del nostre país.

#PerQueApostem

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar