Quins són els impactes del programa Magnet? Innovació per combatre la segregació escolar

  • Data 05/03/2019

En aquest vídeo, Aina Tarabini presenta les principals conclusions de l'informe d'avaluació d'impactes de la fase de pilotatge del programa "Magnet. Aliances per a l'èxit educatiu". (Palau Macaya,  15 de gener de 2019)

La segregació escolar és un dels principals reptes educatius i socials de Catalunya. El programa Magnet: aliances per a l’èxit educatiu pretén combatre la segregació escolar a partir de la combinació de tres principis: escolarització equilibrada, innovació pedagògica i corresponsabilitat educativa.

Quins impactes té el programa Magnet en la millora de la composició social de les escoles? Com s’enfronten els centres a un procés d’innovació com el que implica Magnet? Quins són els principals elements catalitzadors del canvi?

Aquest informe recull les principals conclusions de l’avaluació de la fase pilot del programa Magnet a Catalunya i posa de manifest que la segregació escolar es pot combatre a partir d’una acció política sistèmica i multidimensional que permeti fer-hi front de forma estructural.

Podeu consultar l'informe "Les aliances Magnet: innovació per combatre la segregació escolar"

Per a més informació: http://www.magnet.cat / @aliancesmagnet / #aliancesmagnet

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar