Seminari web: Com millorar les reunions amb les famílies?

  • Data 19/09/2016

Estratègies per fer reunions de nivell que ajudin a implicar les famílies i compartir el projecte de centre

Estem satisfets de les reunions de nivell que fem al nostre centre educatiu? Ens serveixen per compartir el projecte de centre amb les famílies? Com passar de les reunions informatives a reunions amb contingut pedagògic? Podem generar debat pedagògic amb les famílies? Les reunions de nivell ens poden ajudar a millorar la qualitat dels vincles entre els docents i les famílies? Com fer que les famílies en situacions més desafavorides participin en aquestes reunions i acompanyin els seus fills en la seva trajectòria educativa? 

Aquest seminari va estar organitzat per l’Institut de Ciències de l’Educació de la UAB i la Fundació Jaume Bofill en el marc del programa “Magnet. Aliances per a l’èxit educatiu”.

El seminari va ser moderat per David Vilalta, mestre, formador, membre de l’Institut de Ciències de l’Educació de la UAB, i coordinador de les activitats formatives del programa “Magnet. Aliances per a l’èxit educatiu”, i comptarà amb la participació de:

  • Dolors Gibert, directora de l’escola Samuntada de Sabadell 
  • Xavier Pedrol, pare de l'escola Fructuós Gelabert de Barcelona i president de l'AMPA. 
  • Maria Iglesias, membre de l'equip directiu de l'escola Josep M de Sagarra (Barcelona)

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar