Sessió paral·lela 1 / Agrupaments a les aules: millors aprenentatges per a tothom (retransmissió en directe)

  • Data 25/11/2015

César Coll, Robert Slavin, Jordi Serarols, Marta Buenaventura, Josep Menéndez: 'Agrupaments a les aules: millors aprenentatges per a tothom' en el marc de la Jornada 'Què funciona en educació? Agrupaments a l’aula i tutorització individual: serveixen per millorar els aprenentatges de l’alumnat?' organitzada el 25 de novembre de 2015 conjuntament entre Ivàlua i la Fundació Jaume Bofill. 

Atesa l’evidència aportada per l’informe que presenta a la sessió plenària prèvia en Gerard Ferrer-Esteban sobre “Quines estratègies d’agrupament milloren els resultats de l’alumnat?”, així com l' experiència i coneixement sobre l’estat de la qüestió i la realitat educativa a Catalunya dels participants, la sessió planteja:

- Quina o quines estratègies d’agrupament de l’alumnat s'haurien de promoure i per què?  Són apropiades per tots els nivells?

- Quines actuacions de tipus curricular, organitzatiu i de funcionament en els centres educatius són necessàries perquè les estratègies d’agrupament de l’alumnat contribueixin efectivament a la millora dels resultats de tot l’alumnat? Quins recursos són necessaris?

- Quines accions cal emprendre de forma prioritària des dels centres educatius? I des de l'Administració educativa?

Aquest vídeo correspon a l'emissió en directe de la:

11.45 - 13.30 h. Sessió paral·lela 1 / Agrupaments a les aules: millors aprenentatges per a tothom

Conductor: César Coll (Universitat de Barcelona)

Intervinents:

Robert E. Slavin (Center for Research and Reform in Education, Johns Hopkins University)

Jordi Serarols (Inspector d'educació)

Marta Buenaventura (Coordinació pedagògica i Servei d'orientació de l'Institut Anna Gironella de Mundet)

Josep Menéndez (Director adjunt de la Fundació Jesuïtes Educació)

A Twitter: @FundacioBofill  @Ivalua_Cat #EduEvidències.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar