Tecnologies digitals a l’escola: El projecte “La meva Manresa” - Ramon Barlam

  • Data 22/02/2021

Vídeo de la intervenció del Ramon Barlam, professor de ciències socials de l’Institut Cal Gravat, a la sala 4 de la jornada on line "Les evidències a l'aula: una educació amb fonament", que va tenir lloc el 10 de novembre de 2020.

Ramon Barlam va parlar del projecte “La meva Manresa”, una estratègia de personalització dels aprenentatges amb tecnologies digitals que s’ha desenvolupat amb la col·laboració d’investigadors en educació.

#EvidènciesDigital

Mira el vídeo en què la Mireia Usart, investigadora de l’Applied Research Group in Education and Technology (ARGET) de la URV, explica què ens indica la recerca més rigorosa sobre l’impacte de l’ús de les tecnologies digitals en l’àmbit educatiu i sobre com implementar-les per aconseguir millorar l’aprenentatge de l’alumnat.

Accedeix a tots els materials de la jornada aquí:

#EduEvidències

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar