Tens una idea per a millorar l’educació? T’ajudarem a fer-la realitat, no deixis que es quedi en un calaix

  • Data 22/02/2017

Vine a conèixer el projecte Fem Educació, plataforma de micromecenatge per a projectes innovadors i participa al taller de cocreació. 

El crowdfunding o micromecenatge educatiu és una oportunitat per a les persones somniadores, les inventores, les inquietes, les curioses, les inconformistes... És una oportunitat per a què totes aquelles persones amb ganes d’introduir canvis i millorar l’educació tinguin l’ajuda i suport per a fer-ho possible.

Celebrarem un taller de cocreació amb l’objectiu d’incentivar processos creatius i identificar i analitzar alguns dels reptes actuals de l’educació. La dinàmica del taller ens permetrà dibuixar una mapa amb les principals àrees educatives de millora. 

També us presentarem les diferents eines i espais de capacitació i assessorament que la plataforma contempla per a acompanyar-vos en el procés d’identificació i desenvolupament de les idees en projectes. 

La Fundació Jaume Bofill en aliança amb la Fundació Goteo ens hem unit per aportar el millor dels dos camps per a què les idees es facin realitat. Per això hem definit un conjunt d’accions dirigides a acompanyar, capacitar i assessorar en la generació de propostes innovadores que mitjançant l’altaveu de la plataforma www.femeducacio.org cerquin el vincle i suport de la comunitat per a implementar-les. 

El micromecenatge és sistema de finançament que va molt més enllà dels diners i incorpora el component de la comunitat i les persones. El micromecenatge ha permès generar respostes compromeses en la implementació de projectes, que sense aquest suport de la comunitat no serien una realitat. I d’això es tracta: d’experimentar, de provar, d’inventar, de fer. 

Per fer la presentació comptarem amb Susana Noguero, presidenta i cofundadora de Fundació Goteo, que ens explicarà com el micromecenatge és una eina que promou el coneixement en obert per al desenvolupament de la seva comunitat. També comptarem amb l’Ada Parellada que, com a referent del sector de la restauració a Catalunya, ens explicarà els ingredients necessaris per a dur a terme un procés de transformació i innovació com el que ha viscut aquest sector els darrers anys i que ha permès situar-lo com a referent al món. Ens convidarà a agafar el testimoni per a seguir avançant en la millora del sistema educatiu com a peça clau per a construir una societat més justa i cohesionada. 

La presentació comptarà amb Ismael Palacín, director de la Fundació Jaume Bofill. 

La presentació es podrà seguir en directe via twitter @FundacioBofill amb el hashtag #femeducacio. També podreu seguir l’acte per streaming a través del web de la Fundació Jaume Bofill.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar