Un edcamp en viu!

  • Data 11/11/2016

Viu un edcamp des de dins! Tens curiositat? Mira el vídeo i sorpren-te amb tot el que un edcamp et pot aportar a tu i a la teva xarxa educativa. Participa al moviment ecdamp! http://edcamp.educaciodema.cat @edcampCAT #edcampCAT

El projecte @edcampCAT de la Fundació Jaume Bofill @FundacioBofill és una de les accions de la plataforma Educació Demà.

Educació Demà és una plataforma de treball enfocada als actors d’innovació en educació i a les seves experiències per tal de compartir, inspirar i aprendre noves solucions i iniciatives educatives. Amb les millors pràctiques i tendències d'avui creem l'EDUCACIÓ DEMÀ.

Cerques la inspiració? Ets tu un explorador del canvi educatiu? Vols conèixer noves experiències d’innovació educativa? Si ets un motor de la transformació educativa de Catalunya, Educació Demà és el teu projecte! Entra al portal web http://www.educaciodema.cat i forma part del canvi educatiu!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar