Per un ús intel·ligent de les tecnologies educatives - Mercè Gisbert i Miquel Àngel Prats

  • Data 26/06/2019

A Catalunya, la política en el terreny de les tecnologies educatives ha prioritzat la preocupació per la dotació d’infraestructures (ordinadors, tablets, connexió) per sobre d’una estratègia clara per al seu aprofitament pedagògic. D’aquesta manera es corre el risc de perdre una oportunitat per millorar els aprenentatges dels alumnes, fent que aquests siguin més amplis, significatius, actuals i motivadors. Si volem evitar això, cal situar l’element tecnològic en el marc d’una estratègia educativa i garantir la competència del professorat en aquesta matèria.

Mercè Gisbert (Catedràtica de Tecnologia Educativa de la URV) i Miquel Àngel Prats (Professor de Tecnologia Educativa de la FPCEE Blanquerna) comenten aquest repte i aposten per l’articulació d’una agenda estratègica digital de país.

Aquesta contribució recull els continguts principals del capítol dels mateixos autors a “Reptes de l’educació a Catalunya. Anuari 2018

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar