Per una escola a favor dels valors democràtics - M. Comas

  • Data 30/06/2015

La Marta Comas, en el marc del projecte «Educació post 2015. Equitat i qualitat per a tothom» (http://www.edupost2015.cat/), planteja tres grans reptes entorn a una escola basada en els valors democràtics. En primer lloc planteja el repte d’una escola basada en la justícia, que capaciti a la ciutadania de criteri i capacitat per prendre decisions.

En segon lloc planteja una escola on s’aprèn a participar i on tota la comunitat educativa, pares i mares, mestres, alumnat i tot l’entorn participa activament. El tercer repte és promoure una escola que sap transmetre valors democràtics com ara el treball en equip, la cooperació o la feina col·laborativa.

«Educació Post 2015. Equitat i qualitat per a tothom» és un projecte liderat pel Centre UNESCO de Catalunya i la Fundació Jaume Bofill, orientat a fer una contribució al debat sobre la revisió dels objectius per a l’educació mundial post 2015 que està promovent UNESCO. 

Per tal de poder contribuir a aquest debat mundial, el projecte «Educació Post 2015. Equitat i qualitat per a tothom» convoca a la comunitat educativa de Catalunya a presentar les seves reflexions i propostes per als propers 15 anys a través de diferents mitjans i formats.

Per a més informació: http://www.edupost2015.cat/

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar