Voleu millorar les reunions de nivell que feu amb les famílies?

  • Data 15/07/2016

Estem satisfets de les reunions de nivell que fem al nostre centre educatiu? Ens serveixen per compartir el projecte de centre amb les famílies? Com passar de les reunions informatives a reunions amb contingut pedagògic? Podem generar debat pedagògic amb les famílies? Les reunions de nivell ens poden ajudar a millorar la qualitat dels vincles entre els docents i les famílies? Com fer que les famílies en situacions més desafavorides participin en aquestes reunions i acompanyin els seus fills en la seva trajectòria educativa? 

En aquest vídeo, Roser Argemí, cap del programa "Magnet. Aliances per a l'èxit educatiu", us convida a debatre sobre aquestes i altres qüestions al seminari en línia sobre "Com millorar les reunions de nivell?" que es farà el 21 de setembre de 2016.

També podeu enviar les vostres preguntes, propostes i reflexions a través de:

-Twitter amb el hashtag #reunionsnivell

-Correu electrònic: magnet@fbofill.cat

Aquest seminari està organitzat en el marc del programa “Magnet. Aliances per a l’èxit educatiu”, en col·laboració amb l’Institut de Ciències de l’Educació de la UAB.

Hi participaran:

  • David Vilalta, mestre, formador, membre de l’Institut de Ciències de l’Educació de la UAB, i coordinador de les activitats formatives del programa “Magnet. Aliances per a l’èxit educatiu”.
  • Dolors Gibert, directora de l’escola Samuntada de Sabadell.
  • Una membre de l'equip directiu de l'escola Josep M de Sagarra de Barcelona.
  • Una mare o pare de l'escola Fructuós Gelabert de Barcelona.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar