1. Vols saber què és l'EDhack Raval?

  • Data 23/11/2017

En aquest vídeo Héctor Gardó (@hgardo), cap de projectes de la Fundació Jaume Bofill, t'explica què és l'EDhack Raval i per què és interessant participar-hi. A més, et convida a participar a l'acte de presentació del projecte que es durà a terme el dia 30 de novembre a les 18h de la tarda a l'Institut Milà i Fontanals del barri del Raval de Barcelona. No t'ho deixis perdre!  

L’EDhack, és un nou laboratori d’innovació educativa focalitzat en generar solucions i projectes a reptes educatius locals a través de la metodologia de la hackató. Una hackató és un esdeveniment amb principalment 4 ingredients: un repte a resoldre, temps de treball intensius, col·laboració màxima entre participants diversos i orientada a arribar a una solució o producte viable. 

A més, l’EDhack fusiona els conceptes Educació (ED) i Hackató (Hack), i és una gran trobada oberta i gratuïta de 2 dies on persones diverses treballen en equips per transformar l’educació d’un territori específic abordant reptes educatius del seu context.

Si t’apassiona l’educació, t’agrada treballar en equip, innovar, aprendre d’altres disciplines i crear solucions reals t’esperem al primer EDhack que es celebrarà a Catalunya el 23 i 24 de febrer de 2018 al Museu Marítim de Barcelona: l’EDhackRaval. 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar