Xarxa Internacional de Think Tanks educatius

Completat

L'objectiu del projecte era explorar possibles associacions amb organitzacions clau a nivell internacional (fundacions, think tanks i organitzacions de la societat civil) per ajudar a impulsar conjuntament canvis educatius i en l’aprenentatge. Es fixava en 3 objectius clau:

- Identificar institucions amb línies de treball clares en educació, i específicament en innovació educativa i en lideratge educatiu amb les quals explorar acords de col·laboració, bilaterals o multilaterals, per  impulsar recerques, programes o projectes compartits. 

- Construir una agenda de temes prioritaris a nivell internacional en relació a la innovació educativa i en lideratge educatiu. 

- Explorar l’interès de les organitzacions implicades en crear una xarxa sobre innovació educativa.

Des del juliol del 2015, la Fundació Jaume Bofill comptava amb la col·laboració de la Secretaria d’Afers Exteriors i de la Unió Europea (SAEUE), a través de la Direcció General d’Afers Multilaterals i Europeus per a la celebració de conferències internacionals i el desplegament d’acords signats per la Generalitat de Catalunya amb organismes multilaterals dins l’àmbit de l’educació. 

L’acord destaca la col·laboració de la SAEUE en la beca OCDE d’investigació i transferència educativa i en la cessió d’espais per al Cicle “Perspectives Internacionals d’Educació”.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar