centreseducatius-jb.jpg
29/06/2019
08:30h - 11:30h

Més i millors oportunitats d'aprenentatge: el rol dels centres educatius 360

Auditori del Convent dels Àngels de Barcelona (Plaça dels Àngels, 5) Veure mapa

Integrar espais i temps lectius i no lectius millorant o ampliant els temps educatius; connectar el “dins i fora escola” promovent itineraris d’aprenentatge personalitzat; i connectar l’activitat de l’escola amb l’entorn, són tres estratègies claus per als #CentresEducatius360 però, Com poden els centres educatius esdevenir nodes i agents de transformació educativa dins la xarxa educativa del seu municipi o barri? Quines condicions s’han de donar per fer-ho possible?  Com el treball amb l’entorn pot incrementar les oportunitats educatives dels infants i adolescents? Quines característiques ha de tenir un lideratge educatiu que contribueix a la construcció d’una escola integrada a la comunitat? Com fomentar el treball col·laboratiu amb altres escoles, entitats i agents? Quin és el rol dels i les docents alhora d’acompanyar als infants i joves en un trajecte educatiu que connecti el dins i fora de l’escola educatiu dels barris? 

Per respondre aquestes i altres qüestions el dissabte 29 de juny de 2019 comptarem amb la presència de Carlos Magro, vicepresident de l’Associació Educación Abierta, consultor i expert en estratègia organitzacional i gestió del canvi. 

La ponència tindrà lloc en el marc de la jornada de cloenda de la Crida, on les escoles i instituts participants a la Crida Centres Educatius 360 compartiran les experiències i aprenentatges viscuts en els últims mesos. Coneixerem, també, els projectes galadornats i gaudirem d’un espai expositiu amb els posters de totes les propostes educatives.

L’acte és obert a qualsevol persona interessada i es podrà seguir a través d’streaming i a les xarxes, amb l’etiqueta #CentresEducatius360. Inscripcions ja obertes!

Per accedir a més informació podeu visitar el web d’Educació 360.

Més i millors oportunitats d'aprenentatge: el rol dels centres educatius 360
a
Auditori del Convent dels Àngels de Barcelona (Plaça dels Àngels, 5)

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar