webinar_versio2_pares_0.jpg
21/09/2016
16:00h - 17:00h

Com millorar les reunions amb les famílies?

www.fbofill.cat Veure mapa

Webinar sobre les reunions de nivell que els centres educatius fan per les famílies. 

Aquest acte es va poder seguir amb qualsevol dispositiu amb connexió a Internet a www.fbofill.cat

No vas poder  seguir el debat online el mateix dia? Cap problema! Consulta'l aquí.

Estem satisfets de les reunions de nivell que fem al nostre centre educatiu? Ens serveixen per compartir el projecte de centre amb les famílies? Com passar de les reunions informatives a reunions amb contingut pedagògic? Podem generar debat pedagògic amb les famílies? Les reunions de nivell ens poden ajudar a millorar la qualitat dels vincles entre els docents i les famílies? Com fer que les famílies en situacions més desafavorides participin en aquestes reunions i acompanyin els seus fills en la seva trajectòria educativa? 

Aquest seminari va ser organitzat per l’Institut de Ciències de l’Educació de la UAB i la Fundació Jaume Bofill en el marc del programa “Magnet. Aliances per a l’èxit educatiu”.

El seminari el va moderar David Vilalta, mestre, formador, membre de l’Institut de Ciències de l’Educació de la UAB, i coordinador de les activitats formatives del programa “Magnet. Aliances per a l’èxit educatiu”, i comptà amb la participació de:

  • Dolors Gibert, directora de l’escola Samuntada de Sabadell 
  • Xavier Pedrol, pare de l'escola Fructuós Gelabert de Barcelona i president de l'AMPA. 
  • Maria Iglesias, membre de l'equip directiu de l'escola Josep M de Sagarra (Barcelona)

La durada prevista del seminari web va ser de 60 minuts. Obert i online a www.fbofill.cat. L'accés era gratuït i també es va poder participar via Twitter amb el hashtag #reunionsnivell

Quan? 21 de setembre de 2016 de 18 h a 19 h

On? Allà on tinguis un dispositiu connectat a Internet. 

Acte en línia gratuït i obert a tothom. 

Com millorar les reunions amb les famílies?
a
www.fbofill.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar