edulab_11215_ok.jpg
01/12/2015
17:00h - 19:30h

Edulab: taller de speed gam, creant propostes educatives gamificades

Auditori del Convent dels Àngels-FAD  Veure mapa

CANVI DE DATA I LLOC

El projecte Educació Demà posa en marxa una altra de les seves eines clau: l’Edulab, un espai de tallers col·laboratius per tal de crear noves solucions que responguin a alguns reptes de l’educació.

Reprenent el fil del seminari Camp Base sobre gamificació celebrat el dia 24 de novembre, el projecte passa a l’acció i convida a participar en tres laboratoris simultanis de gamificació ràpida (speed gam), per tal de posar en pràctica noves solucions de disseny de situacions d’ensenyament – aprenentatge gamificades a través dels 6 ingredients bàsics de la gamificació: objectius, narrativa, dinàmiques, mecàniques, tecnologia i “la prova del cotó”.

 

 

 

Els laboratoris seran conduïts per:

Els tallers tindran lloc a l'Auditori del Convent dels Àngels-FAD el dimarts 1 de desembre de 18.00 h a 20.00 h de la tarda. 

Accés lliure i gratuït.

Inscriu-t'hi i no t’ho deixis perdre! 

 

Edulab: taller de speed gam, creant propostes educatives gamificades
a
Auditori del Convent dels Àngels-FAD 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar