15/06/2023
10:00h - 12:45h

Jornada de cloenda de la crida Currículums de ciutat

Hub Social. Girona 34 interior. Barcelona Veure mapa

Durant el mes de maig, han tingut lloc les tres sessions de capacitació de la crida Currículums de ciutat. Durant aquestes tres jornades, una trentena de persones dels 10 territoris participants han participat en tallers i presentacions, amb experts internacionals i nacionals, orientades a construir un marc de competències locals per fer avançar una educació a temps complet: millorar la qualitat de les activitats, a personalitzar els aprenentatges i, sens dubte, a articular i enfortir l’ecosistema educatiu local.

El proper 15 de juny al matí se celebrarà la jornada de cloenda de la Crida Currículums de ciutat. Aquest acte servirà compartir quins han estat els aprenentatges, les reflexions i les propostes de treball que han sorgit de les sessions de capacitació i, a més, per anunciar com seguirà la proposta de Currículums de ciutat a partir d’ara.

L’acte comptarà amb una presentació i diàleg inicials amb el Michael Stevenson, assessor en Educació de l’OCDE i la Mireia Civís, professora de la Universitat Ramon Llull, sobre com un marc de competències pot contribuir a articular i enfortir les connexions de l’ecosistema educatiu per posar-lo al servei d’equitat.

En el marc d’aquesta jornada, es presentaran també noves publicacions que utilitzades durant la crida i que, a partir d’aquell dia, quedaran en obert a disposició de tothom. Es tracta de tres guies aplicables, eines per a l’acció, centrades en el marc de competències, la millora de la qualitat i la consolidació dels ecosistemes.

Es tracta d’una jornada, per tant, orientada a tots aquells ajuntaments, consells comarcals, entitats, organitzacions i persones compromesos amb el dret a una educació a temps complet. L’Educació 360 avançat amb els Currículums de ciutat i ho vol compartir amb tota la seva comunitat.

Consulteu el programa i inscriviu-vos a la jornada!


Vols saber-ne més?

Jornada de cloenda de la crida Currículums de ciutat
a
Hub Social. Girona 34 interior. Barcelona

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar