lpm4_aula_logo_300px_0.jpg
20/03/2012
17:00h - 17:00h

Junts a l'Aula. Present i futur del model d’educació comprensiva a Catalunya

Col·legi de Periodistes de Catalunya Veure mapa

Són compatibles la qualitat i l’excel·lència amb un model d’escolaritat obligatòria compartida a Catalunya? Quines són les conseqüències de desmantellar aquest model? 

Aquest dossier presenta les conclusions i propostes de l’estudi Junts a l’aula? Present i futur del model d’educació comprensiva a Catalunya elaborat a partir d’una anàlisi a fons dels èxits i de les dificultats del model actual d’escola a Catalunya. 

Els autors, Ricard Aymerich, Josep M. Lluró i Enric Roca, han treballat a partir de les reflexions d’un seminari de nou sessions amb una trentena experts de la comunitat educativa coneixedors del sistema educatiu català (entre ells, docents, directors de centres, investigadors, representants sindicals, d’associacions d’AMPA i de l’Administració), i de les aportacions d’altres experts de l’àmbit internacional. 

 

Junts a l'Aula. Present i futur del model d’educació comprensiva a Catalunya
a
Col·legi de Periodistes de Catalunya

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar