henry-levin.jpg
06/06/2013
16:30h - 16:30h

Privatitzar és la solució? Reptes i tensions del finançament de l'educació

MACBA Veure mapa

Dijous 6 de juny de 2013 a les 18.30 h va tenir lloc la conferència Privatitzar és la solució? Reptes i tensions del finançament de l'educació, a càrrec de Henry M. Levin, professor d'Economia i Educació al Teachers College de la Universitat de Columbia, i professor emèrit de la Universitat de Stanford. Director del National Center for the Study of Privatization in Education i co-director del Center for Benefit-Cost Studies in Education, als Estats Units.

L'acte, emmarcat en el projecte Debats d'Educació, impulsat per la Fundació Jaume Bofill i la Universitat Oberta de Catalunya, amb la col·laboració del MACBA, es va celebrar a l'Auditori MACBA, al carrer Joan Coromines, s/n de Barcelona.

Més informació sobre aquesta conferència. Per veure les conferències de Debats d'Educació i tota la informació que se'n deriva visiteu www.debats.cat.

El Debat es va poder seguir en directe per videostreaming, per Twitter amb l'etiqueta #debatseducacio, i des dels canals de @UOCdirecte i @FundacioBofill.

Accés lliure (no calia confirmar l'assistència). Capacitat limitada de la sala.

Privatitzar és la solució? Reptes i tensions del finançament de l'educació
a
MACBA

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar