crida_reptes-300x405_0.jpg
23/03/2018
08:15h - 08:15h

Vols conèixer experiències comunitàries d’èxit de la mà dels seus impulsors?

La crida Comunitats Que Eduquen, en el marc de l’aliança Educació 360, educació a temps complet, vol incrementar el potencial dels projectes comunitaris per a oferir més i millors oportunitats educatives a tots els infants i joves. 

Per a inspirar, per aprendre, per compartir, des de la Fundació Jaume Bofill hem planificat 4 visites a entitats, cadascuna vinculada a un repte específic de la crida:

  • Incrementar l’accés i participació a tots els infants i joves a iniciatives d’alt valor educatiu, garantint la igualtat d’oportunitats. 
  • Connectar el temps lectiu i el no lectiu, el formal i no formal impulsant la col·laboració entre els diferents actors, especialment amb els centres educatius. 
  • Desenvolupar el potencial educatiu de la comunitat, incrementant el treball col·laboratiu per a generar respostes eficaces a les necessitats educatives dels infants i joves. 
  • Connectar els interessos i motivacions dels infants i joves amb els recursos educatius del territori per a personalitzar les seves experiències educatives

Aquestes visites volen ser un espai de reflexió compartida amb els impulsors de les iniciatives que permeti identificar els elements clau, reptes i oportunitats del treball comunitari a partir d’experiències valuoses. Aprofitarem el bagatge de tots els participants per intercanviar coneixements sobre el paper clau dels projectes educatius comunitaris en la millora de les oportunitats educatives dels infants i joves. 

Cada visita té una capacitat per a 50 persones

Al finalitzar la visita, es destinaran 20 minuts a  resoldre els dubtes sobre les diferents fases, criteris i funcionament de la crida #Comunitats Que Eduquen.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar