Agenda de la Recerca i la Innovació educativa a Catalunya

Completat

Quines polítiques cal desenvolupar per promoure i desplegar la capacitat d’innovació del sistema educatiu? Com millorar la relació i el benefici mutu entre les dinàmiques de recerca i les d’innovació? Quins instruments tenen més potencial per generar dinàmiques de millora permanent  i innovació dins del sistema educatiu? Quina agenda de recerca necessitem? Quines estructures i dinàmiques de col·laboració entre els actors claus? Quines evidències per dissenyar polítiques educatives? En definitiva, quina política de R+D+i necessita l’educació a Catalunya?

 Aquest projecte vol fer una contribució decisiva al desplegament d’una estratègia de recerca i innovació educativa a Catalunya, a partir de la construcció d’una agenda de propostes clau construïda a partir del treball de prospectiva internacional, l’anàlisi del ecosistema d’innovació educativa català i la implicació de amb la comunitat. 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar