Dinamització de les famílies per fer sentir la seva veu (Famílies amb Veu)

Completat

Procés participatiu a l’àrea metropolitana de Barcelona i a Lleida en el marc del projecte "Famílies amb Veu", amb l'objectiu d'implicar pares i mares de les AMPA de centres públics i privats de Catalunya, així com directors de centre i tècnics locals d’educació. 

El projecte “Famílies amb veu” respon a la voluntat de conèixer i enfortir la participació de les famílies a l’escola a partir de la hipòtesi que el sector famílies com a stakeholder de l’educació està infra?representat i la seva acció en el sistema sovint resta a la perifèria. El projecte consta de diferents recerques (enquesta a les AMPES de Catalunya, al s directors de centre i a 1.500 famílies), d’un procés participatiu i culmina amb la redacció d'un llibre blanc sobre la participació de les famílies a l'escola. El llibre blanc vol contribuir a vertebrar un discurs de sector, a partir d'un marc conceptual clarificador, d'uns reptes de futur i una proposta d'agenda de temes pels propers deu anys. 

El projecte compta amb el suport i col•laboració de les principals federacions d'AMPA de Catalunya.

#AMPA #LOMCE #Escola #escoles #família #famílies #rutes #cruïlles

 

Video

No t’ho perdis

Poden ser les famílies palanca de canvi del sistema educatiu?

Actes

Actes anteriors

Donen suportt

Aliances

i col·laboradors

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar