Diversitat cultural i exclusió escolar. Dinàmiques educatives, relacions interpersonals i actituds del professorat

Completat

“Diversitat cultural i exclusió escolar. Dinàmiques educatives, relacions interpersonals i actituds del professorat" és el darrer volum de la col·lecció Conciutadania Intercultural, que ofereix al professorat recursos i materials per a la gestió de la diversitat sociocultural.

Al llibre s'analitzen els els processos i dinàmiques que es generen als centres educatius entorn als fenòmens de diversitat cultural i exclusió escolar i ens ajuda a comprendre com es genera l'exclusió i el fracàs escolar dels alumnes que pertanyen a minories ètniques, a partir d'investigacions etnogràfiques, de l'anàlisi de pràctiques escolars, i de la constatació de la gran influència que tenen les idees, conductes i accions del professorat en l'èxit educatiu de tot l'alumnat.

Video

No t’ho perdis

Com millorar l'èxit educatiu de l'alumnat d'origen immigrat?

Actes

Actes anteriors

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar