Alfons Tiñena

Alfons Tiñena

Gestor cultural expert en gestió d'associacions i responsable de l'Àrea de Projectes i Estratègia Corporativa de la Federació d'Ateneus de Catalunya. Dona suport i imparteix seminaris a entitats culturals sense finalitat lucrativa i a empreses del sector. 

Ha estat president del Consell d'Associacions de Barcelona (2013-2015), membre de la Junta Directiva dels Lluïsos d'Horta de Barcelona (2016-2019), i, des del 1999, coordinador editorial de diverses revistes científiques internacionals de l'Institut d'Estudis Catalans. 

Ha impulsat la creació de l'estudi Panoràmic de les Associacions de Barcelona per quantificar l'evolució del teixit associatiu de Barcelona i el Pla de Suport a les Associacions (2015-2017) de l'Ajuntament de Barcelona. L'associacionisme i el voluntariat són la seva gran passió i la seva trajectòria vital es fonamenta en l'aforisme grec γνωθι σεαυτόν (nosce te ipsum).

Publications and videos

Related content

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept