Julián Claramunt

Julián Claramunt

Graduat en Ciències Polítiques i de l'Administració Pública (Universitat de Barcelona) amb màster en Comunicació Política (Universitat Complutense de Madrid) i Anàlisi política (Universitat Oberta de Catalunya). El seu perfil compta amb dos vessants diferents: per un costat és expert en anàlisi de dades i per altre ha treballat en la incidència política. La seva trajectòria professional s'ha desenvolupat tant a l'empresa privada com a l'administració pública. Actualment, treballa en el monitoratge de polítiques contra la segregació escolar a la Fundació Bofill.

Al llarg de la seva vida sempre ha mantingut la voluntat de lluitar contra la desigualtat, sigui en la forma que sigui. Aquesta motivació l'ha marcat tant a la seva experiència laboral com a la seva vessant d'activista social. Entén que la millor oportunitat de reduir la desigualtat es troba en l'educació, fet que motiva la seva feina a la Fundació.

En les seves estones lliures realitza el doctorat a la Universitat de Girona. A més, segueix de forma molt propera l’actualitat de la seva Mallorca natal, mitjançant intervencions a la premsa i articles en els mitjans.

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept