Anna Oliva
“Imaginant, Connectant, Gaudint”

Anna Oliva

Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Compta amb un Màster en Comunicació Científica (UPF) i un Postgrau en Community Manager i Social Media (UB). 

Ha treballat com a periodista en diferents mitjans de comunicació, durant més de 10 anys, entre ells, Betevé, Ràdio Barcelona (Cadena SER) i RAC1, elaborant informació dins l’àmbit social i polític. S’incorpora al món de la comunicació corporativa al 2003 i exerceix de cap de comunicació de dues conselleries del govern de la Generalitat de Catalunya, on dibuixa i aplica l’estratègia comunicativa de nous projectes, com el procés participatiu per a l’elaboració del nou Estatut d’Autonomia de Catalunya, el Memorial Democràtic i l’Institut Català Internacional per la Pau. Els darrers 5 anys, ha treballat en el tercer sector, on s’ha especialitzat en estratègia digital. Actualment, és la cap de comunicació del projecte Educació 360.

 

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept