Enquesta a les famílies de Catalunya (Famílies amb Veu)

Completat

Enquesta a 1.500 famílies de Catalunya, en el marc del projecte "Famílies amb veu" per tal de copsar les dinàmiques i abast de la participació de les famílies a l’escola.

El projecte “Famílies amb veu” respon a la voluntat de conèixer i enfortir la participació de les famílies a l’escola a partir de la hipòtesi que el sector famílies com a stakeholder de l’educació està infrarepresentat i la seva acció en el sistema sovint resta a la perifèria. 

El projecte constava de diferents recerques (enquesta a les AMPES de Catalunya, als directors de centre i a 1.500 famílies), d’un procés participatiu i culmina amb la redacció d'un Llibre Blanc sobre la participació de les famílies a l'escola. El llibre blanc vol contribuir a vertebrar un discurs de sector, a partir d'un marc conceptual clarificador, d'uns reptes de futur i una proposta d'agenda de temes pels propers deu anys. El projecte compta amb el suport i col·laboració de les principals federacions d'AMPA de Catalunya.

Video

No t’ho perdis

Quins pares entren a l'escola i quins es queden a la porta?

Actes

Actes anteriors

Aliances

i col·laboradors

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar