Escoles a temps complet

Completat

Més enllà del model de jornada escolar, sembla haver-hi un cert consens en que la qualitat i quantitat del temps educatiu és central per a l'èxit acadèmic, especialment per a l'alumnat més vulnerable. Per aquest motiu, molts països estan tendint a ampliar el temps que els infants passen a l'escola, integrant el temps lectiu i no lectiu, reorganitzant el temps escolar a fi que en resultin millors aprenentatges.

La finalitat del projecte és estudiar amb més profunditat les característiques d’algunes experiències d’escoles a temps complet tant a nivell català com internacional per tal de, en primer lloc, conèixer els objectius amb què s’han implementat, les serves principals característiques organitzatives així com els resultants que s’han obtingut; i en segon lloc, analitzar les condicions d’aplicabilitat a Catalunya.

Video

No t’ho perdis

Més i millor temps per aprendre? Cap un nou model d'escola a temps complet i educació compartida

Actes

Actes anteriors

Aliances

i col·laboradors

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar