Famílies, escola i èxit: millorar els vincles per millorar els resultats

Completat

Famílies, escola i èxit és una recerca ? acció realitzada al llarg de dos cursos escolars (2011?2012 i 2012?2013) amb cinc escoles d'educació infantil i primària i dos instituts d’ESO. Al llarg dels dos cursos s’ha treballat conjuntament amb els centres escolars la millora de les relacions i el vincle entre família i escola, partint de la hipòtesi que el vincle família?escola ben treballat reverteix en la millora de resultats de l'alumnat.

A partir d’una diagnosi del clima del centre i de l’anàlisi dels vincles entre docents i famílies, els centres participants han portat a terme un pla d’actuació per millorar la qualitat i la quantitat de vincles amb les famílies. L’anàlisi d’aquest procés ha servit de base per elaborar les conclusions de la recerca amb recomanacions i propostes per als centres i la política educativa.

Video

No t’ho perdis

Família i escola: clau de l'èxit educatiu?

Actes

Actes anteriors

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar