Anima’t a ser un Punt LECXT i contribueix a millorar l’èxit educatiu dels infants del teu entorn!

Ets una biblioteca i vols que els infants del territori potenciïn el seu gust per la lectura amb l’acompanyament d’un voluntari o una voluntària? Vols potenciar la comprensió lectora dels infants de la teva escola? Sou una entitat que vol contribuir a fer que la ciutadania s'agrupi al voltant de l'educació? Uneix-te al LECXIT, ja som més de 200 punts!

Contribueix posant el teu granet de sorra per fer que el món de la lectura estigui a l’abast de tots els nenes i nenes, fem minvar les desigualtats oferint als infants un acompanyament lector amb una metodologia individualitzada 1x1 per garantir al seu èxit educatiu, sentint-se segurs i recolzats per una persona referent.

Engresca’t i dóna vida aquest projecte omplint el formulari d’inscripció.

Al web del LECXIT  trobareu tot allò que necessiteu per formar part del programa i les facilitats que des de la Fundació Jaume Bofill s’ofereixen.

 

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar