Aprenentatge Servei: Guia i vídeo

Després d'un procés de reflexió i treball amb entitats socials, el projecte Aprenentatge Servei ha creat una nova guia Aprenentatge servei i inclusió social que proposa relacionar els processos d'inclusió social amb els projectes d'aprenentatge servei. El text, escrit per Mònica Gijón, explicita els elements claus en aquestes situacions i tot allò que cal tenir en compte per fer propostes que siguin inclusives de veritat. La guia s'ha traduït al castellà i anglès.

Adoptem la muralla de Mataró és el títol del vídeo que s'ha fet per donar a conèixer bones pràctiques i contribuir, així, que es repliquin experiències d'APS que han donat bons resultats. El vídeo presenta un resum d'aquest projecte en què els alumnes de l'Institut Alexandre Satorras de Mataró es formen com a guies de la muralla moderna d'aquesta ciutat i organitzen visites guiades per a diferents col·lectius. En aquesta ocasió, acompanyen els alummes de primària de l'Escola Camí del Mig.

 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar