Arrenca amb força l’Aliança Educació 360 a Comarques Gironines

El passat dimarts dia 10 es va presentar a Salt l’Aliança Educació 360 a Comarques Gironines. Més de 150 participants entre docents d’escoles, instituts i universitats, responsables d’entitats, ajuntaments i d’altres agents relacionats amb el món educatiu es van aplegar a l’Auditori de la Factoria Coma Cros per conèixer aquesta iniciativa. 

L’Aliança es proposa el repte de que  tothom tingui més i millors oportunitats educatives en tots els temps i espais de la seva vida i es connecti l’educació i els aprenentatges entre el temps lectiu i el no lectiu. Es vol que tots els  infants i joves construeixin el seu propi itinerari vital amb equitat i sense exclusions. L’Aliança es proposa que això sigui una realitat a tots els municipis de la província de Girona en els propers anys.

Al llarg de la jornada es va convidar a tots i totes a sumar-se a aquest repte, presentant algunes veus que ja s’han sentit cridades a treballar amb una mirada Educació 360. Com a exemplificació de bones pràctiques es van presentar les experiències de les extraescolars coordinades per afavorir l’equitat a la ciutat de Manlleu i el programa Etcètera per adolescents promogut per l’Ajuntament de Granollers. 

El Grup Coordinador de la Xarxa Territorial de Girona de l’Aliança Educació 360, va convidar a sumar-se a la proposta als ajuntaments, la Diputació i els consells comarcals,  Igualment, als centres educatius; entitats del tercer sector de lleure, esportiu, cultural, social; AFAS i organitzacions de famílies; iniciatives comunitàries i centres de recerca i universitats compromesos amb la millora educativa.  

 

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar