Busquem experiències innovadores de reunions amb famílies

Sabem que la cooperació entre famílies i professorat és cabdal per a l’educació d’infants i joves, però no sempre és fàcil trobar formes significatives de relació i complementarietat  entre docents i famílies.

Un dels moments clau en aquesta relació, són les reunions d’inici de curs. Aquestes reunions són una oportunitat per construir la idea d’equip que treballa per un objectiu comú; el benestar i l’educació dels infants i adolescents.

És per això, que en els darrers anys, alguns centres educatius preocupats per la relació docents-famílies, estan repensant aquestes reunions i introduint canvis significatius en la manera de plantejar-les, per tal de generar una nova relació i un clima de confiança que permeti una major involucració i interrelació.

Des de la Fundació Jaume Bofill estem gestant una nova crida d'Educació Demà, Redissenyem la reunió amb famílies, que buscarà centres educatius que desitgin repensar les trobades amb les famílies, amb l’objectiu d’elaborar propostes i solucions dirigides a generar una nova relació de compromís i coresponsabilitat entre famílies i professorat.

Per a més informació sobre la crida: http://www.educaciodema.cat/crides.

Si sou un centre educatiu que heu repensat les reunions d'inici de curs, o heu experimentat un nou format de trobada amb les famílies que us agradaria compartir podeu donar-vos d'alta al Qui és qui, el mapa de la innovació educativa a Catalunya. Per a més informació podeu contactar amb Roser Argemí: rargemi@fbofill.cat

 

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar