La Fundació Jaume Bofill convida als centres educatius a repensar la relació família-escola

Dia i hora: dijous 27 d'abril de 2017, de 18 a 20 h

Lloc: Sala d'actes La Violeta de Gràcia (Maspons, 6. Barcelona)

Aquest dijous 27 d’abril, la Fundació Jaume Bofill, presentarà un nou repte a la comunitat educativa de Catalunya per tal que ideï propostes per resoldre’l. El nou repte que llencem als centres és “Com podem redissenyar la primera trobada amb les famílies per incrementar el compromís entre famílies i docents?

Aquesta crida proposa als centres educatius reactivar el compromís entre família i escola redissenyant creativament un moment clau: les reunions que fan a l’inici de curs amb les famílies. Els centres participants comptaran amb assessors experts en relació família-escola, tallers de formació i un kit metodològic específic per acompanyar el procés. Les escoles han d’implementar el nou model de reunions creant noves solucions per millorar la coresponsabilitat d’escola i família.

Trobareu el vídeo de presentació de la Crida aquí.

La presentació de candidatures per part dels centres escolars es podrà realitzar des del mateix 27 d’abril fins al 19 de juny de 2017.

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar