Donem el tret de sortida de l’#EDhackSprint!

Després d’unes setmanes de descans per carregar energia després de la intensa experiència pels 30 equips que van participar a la hackató de l’EDhack Raval, comença l’ #EDhackSprint.

Els 8 equips finalistes, comencen una experiència d’aprenentatge única on coneixeran, interioritzaran i aplicaran eines de creació col·laborativa de projectes educatius i d’innovació social. Els equips gaudiran de sessions de treball compartit al llarg del mesos d’abril i maig on l’ #actitudEDhacker serà clau per refinar les seves solucions. Hi haurà 4 fases principals:

  1. Replantejament creatiu: a vegades, cal donar un pas enrere per fer-ne dos endavant. De la mà de l’Oriol Ripoll els EDhackers es replantejaran els seus projectes per tal de ser encara més originals i eficaços. 
  2. Proposta de valor única (PVU): tot projecte ha de poder-se descriure amb una sola frase. De la mà de l’equip d’ EADA cercarem la PVU que definirà el potencial i enfocament de cada una de les solucions. També farem ús d’un llenç (canvas) de projecte per concretar tots els aspectes a desenvolupar.
  3. Creació del mínim producte viable (MVP): l’equip de Softonic posarà a disposició les seves instal·lacions, experiència i talent per acompanyar la creació de prototips el màxim de funcionals possibles. 
  4. Comunicació d’impacte: els equips decidiran quin serà el nom i imatge de les seves solucions. També de la mà d’EADA els EDhackers aprendran a presentar projectes d’una manera inspiradora i eficaç. 

En aquestes sessions també comptarem amb la participació de professionals de les entitats que formen part del Grup d’Educació Comunitària de la Fundació Tot Raval amb la intenció de reforçar els lligams entre equips i entitats, cercant així l’arrelament a la comunitat de les solucions i l’enriquiment mutu durant el procés. 

El proper 19 de juny, els equips que han participat a l’ #EDhackSprint ens presentaran les seves solucions que donen resposta als 4 reptes educatius de l’EDhack Raval.

Recordeu que tot el coneixement generat durant la hackató és obert i que podeu consultar 27 solucions generades entrant a la web del projecte.

També podreu seguir el treball dels 8 equips a través de l’etiqueta #EDhackRaval

 

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar