El llistat de bases de dades en educació ja té quasi bé 50 entrades!

Hem actualitzat el llistat de bases de dades en educació que podrien ser útils per a la recerca, amb els estudis del Consell Superior d'Avaluació del Sistema Educatiu. Hem inclòs aquells estudis que han generat bases de dades quantitatives susceptibles de reutilitzar-se per la recerca.

Hi trobes a faltar alguna base de dades? Tens informació d'interès sobre alguna de les que hem inclòs? Vols compartir alguna de les bases de dades que has generat per a les teves recerques amb altres investigadors o investigadores? Aquest és un llistat viu, que hem d'anar ampliant i millorant entre tots perquè pugui ser el màxim d'útil possible, pel que no t'oblidis d'afegir, comentar o matisar-ne el contingut. Pots fer-ho deixant un comentari en aquest post del blog o escrivint a Laura Morató: lmorato@fbofill.cat.

Trobaràs el llistat actualitzat en aquest enllaç.

Esperem que us sigui útil

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar