El ‘Qui és qui’ de la innovació educativa a Catalunya

Connectem talent, transformem l'educació

Vols saber qui està aportant noves idees a l’educació? Quins són els exploradors del canvi? Quines són aquestes noves idees? És indiferent que siguis estudiant, mestre, tècnic, entitat o empresa, si vols ser part de la transformació en aquest espai hi tens el teu lloc. Busca la teva inspiració i visualitza les teves aportacions al mapa del Qui és qui del projecte Educació Demà.

Participar al Qui és qui és ben fàcil:

- Dóna’t d’alta com a persona innovadora: explica’ns què estàs fent en l’àmbit de l’educació, com ho fas i en què pots contribuir-hi. Tota la informació que introdueixis et permetrà connectar amb d’altres persones que, com tu, creuen en el canvi educatiu!

- Dóna d’alta una organització innovadora: sou una institució que aposteu fermament per la innovació educativa? Voleu compartir els vostres reptes amb els diferents actors educatius? Sumeu-vos al mapa!

- Dóna d’alta una experiència d’innovació: has desenvolupat una nova idea educativa? Tens algun projecte d’innovació en ment que t’agradaria compartir amb altres desenvolupadors? Explica’ns la teva experiència!

Et deixaràs perdre el mapa cap a la innovació? 

Entra al QUI ÉS QUI!

 

 

 

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar