Els 3 eixos clau del qüestionari: equitat, diversitat i aprenentatge

Via Universitària s'interroga sobre les condicions de vida dels universitaris. Prenent com a punt de partida l'enquesta Ecovipeu, llançada el 2011 a tot el territori espanyol, engeguem la fase de disseny del qüestionari que comptem llançar-la en línia el proper mes de febrer del 2015.

Identificar els punts cabdals del que significa avui estudiar a la universitat va ser l'objectiu del primer seminari del projecte Via Universitària. Un cop identificats els focus, toca aterrar en les preguntes del qüestionari, que és l'objecte del segon seminari, aquesta vegada amb l'equip investigador. Si ens atenem a les orientacions de l'equip assessor, aspectes com l'equitat i la diversitat juntament amb la qualitat de l'aprenentatge seran tres àmbits indefugibles: 

- Quins elements ha d'oferir la universitat perquè sigui una institució realment inclusiva? 

- Quins dels instruments actuals de la política universitària no responen a aquest principi d'inclusivitat? 

- Quina és la satisfacció dels estudiants? La seva experiència respon a les seves expectatives? 

- Marxen preparats per al que els demanarà el mercat de treball? 

- Quin nivell d'adhesió a la institució han tingut al llarg del seu pas per la universitat?

En breu activarem el blog del projecte:viauniversitaria.net en el qual serà possible resseguir les diferents fases del projecte així com la documentació que hagi anat generant. 

Més informació a: info@viauniversitaria.net

 

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar